Toon uw bedrijf, product of dienst in 30 seconden

Stacks Image 64
Prijs:

Bij bluepig.nl kun je al een Attention Grabber krijgen vanaf € 500,- ex BTW. (of € 750,- inclusief speciaal voor jou geschoten filmbeelden)

Basispakket Attention Grabber:

In het basispakket voor een Attention Grabber is inbegrepen: vooronderzoek, script, basis voice-over (zie werkwijze), montage van aangeleverde beelden, basis graphics en rechtenvrije stockmuziek.

Mogelijke uitbreidingen:

• Het basispakket kan uitgebreid worden met echte filmbeelden. De crew van bluepig.nl kan bij je langs komen om 1 dagdeel te filmen op 1 locatie voor slechts € 250,- ex BTW.
• Ook kan er een andere voice-over ingehuurd worden. De kosten hiervoor hangen af van de vraagprijs van de stem.
• Indien je filmbeelden wilt van meerdere locaties is daar ook een meerprijs aan verbonden.

Werkwijze:

Je hebt altijd te maken met een vaste creative director die jouw productie begeleidt van begin tot eind.
Eerst zal hij jou een vragenlijst voorleggen om tot een helder beeld te komen van je bedrijf. Dit kan telefonisch of via video conferencing. Dit onderzoek vormt de leidraad voor het script.
Vervolgens wordt bepaald wat voor beelden er bij jouw film moeten komen. (In het basispakket inbegrepen zijn foto of filmbeelden die je zelf aanlevert of stockmateriaal dat bluepig.nl in bezit heeft.)
Uiteraard kan de film nog veel sprekender gemaakt worden. Daarvoor kan de crew van bluepig.nl bij je langs komen om 1 dagdeel te filmen op 1 locatie voor slechts € 250,- ex BTW.
Dan wordt de film gemonteerd, voorzien van graphics, logo en stockmuziek. Je krijgt de film aangeleverd op een aantal gangbare formaten voor online gebruik. Ook krijg je de film op full HD formaat zodat je deze kunt gebruiken voor andere doeleinden zoals bedrijfspresentaties en beurzen.

Terug naar algemene informatie Attention Grabber en voorbeelden