En laat de bezoeker in een warm bad terecht komen

Stacks Image 66
Prijs:

Bij bluepig.nl kun je al een Web Hostess krijgen vanaf € 500,- ex BTW.

Basispakket:

In het basispakket voor een Web Hostess is inbegrepen: vooronderzoek, script, opname voor green screen, videomontage, basis graphics en rechtenvrije stockmuziek. In het basispakket gaan we uit van een Web Hostess voor maximaal twee pagina's. Je krijgt dus twee korte films (uitbreiding is altijd mogelijk).

Mogelijke uitbreidingen:

• Er kan een presentatrice of presentator ingehuurd worden. De kosten hiervoor hangen af van de vraagprijs. (Dit kan al vanaf € 150,- ex BTW)
• Een Web Hostess voor meer dan twee pagina’s.
• Het basispakket kan uitgebreid worden met speciaal voor jou geschoten filmbeelden voor de achtergrond. De crew van bluepig.nl kan bij je langs komen om 1 dagdeel te filmen op 1 locatie voor slechts € 250,- ex BTW.

Werkwijze:

Je hebt altijd te maken met een vaste creative director die jouw productie begeleidt van begin tot eind.
Eerst zal hij je een vragenlijst voorleggen om tot een helder beeld te komen van het doel van jouw Web Hostess. Dit kan telefonisch of via video conferencing. Dit onderzoek vormt de leidraad voor het script.
Dan kijken wij wie de presentator moet zijn (jijzelf, een van uw front line medewerkers of een ingehuurde presentator)
Vervolgens wordt bepaald wat voor beelden er bij de film moeten komen. (In het basispakket inbegrepen zijn foto of filmbeelden die je zelf aanlevert of stockmateriaal dat bluepig.nl in bezit heeft.)
Uiteraard kan de achtergrond van de film nog veel sprekender gemaakt worden. Daarvoor kan de crew van bluepig.nl bij je langs komen om 1 dagdeel te filmen op 1 locatie voor slechts € 250,- ex BTW.
Dan wordt de film gemonteerd, voorzien van graphics, logo en stockmuziek.
Je krijgt de film aangeleverd in Flash (een ander gewenst formaat kan uiteraard in overleg geleverd worden).

Terug naar algemene informatie Web Hostess en voorbeelden