Toon uw bedrijf, product of dienst in 30 seconden

Stacks Image 64
De Attention Grabber is een bedrijfspresentatie in 30 tot 40 seconden. Zeer kort en bondig toont deze film wie je bent, wat je doet en waarin jij excelleert. Het is een no nonsense Impact Movie die in staat is direct jouw prospect om te toveren in een klant.

De aandacht van je bezoeker is kort. Je prospect wil zo snel mogelijk weten of hij bij jou aan het juiste adres is. Hij wil geen uitgebreide introductie, wollig verhaal, gedetailleerde uitleg en nog meer blabla. Hij wil straight to the point weten waar hij aan toe is.

De Attention Grabber is een unieke Impact Movie die in 30 tot 40 seconden kan laten zien wie je bent en waar je goed in bent. In één vloeiende beweging kunt je een conversie maken waardoor jouw bezoeker van prospect opeens klant wordt.

De korte bedrijfspresentatie laat altijd een aantal USP's van jouw bedrijf zien en gaat vervolgens over op ‘Call to Action’.

Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden of klik hier voor meer informatie over de werkwijze, prijzen en eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

Attention Grabber voor bluepig.nlAttention Grabber (1) voor Croatiangrapes.comAttention Grabber voor IFLYtheworld.comAttention Grabber voor Team FriendshipAttention Grabber voor Driven Sales and SupportAttention Grabber (2) voor Croatiangrapes.comAttention Grabber voor Purple FlowAttention Grabber voor Hup Holland Hip