En laat de bezoeker in een warm bad terecht komen

Unable to Load Flash Content

Een Web Hostess is een gastheer of gastvrouw die de bezoekers op jouw website ontvangt. Want je bezoek moet ontvangen worden en direct in een warm bad terecht komen. Je blijft thuis toch ook niet op de bank zitten als je bezoek arriveert?

De Web Hostess kan in twee varianten geproduceerd worden. Het kan iemand van het front line personeel van jouw bedrijf zijn. De meerwaarde hiervan is dat de prospect als hij eenmaal met jou in contact komt het gevoel heeft je al te kennen.

Daarnaast kan het ook een ingehuurde Web Hostess zijn die de bezoeker ontvangt en begeleidt door de site. De Web Hostess kan bijvoorbeeld op één of meerdere pagina’s een korte uitleg geven over wat de bezoeker op de betreffende pagina kan vinden.

Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden of klik hier voor meer informatie over de werkwijze, prijzen en eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

Voorbeelden:

De Web Hostess kan op diverse plaatsen op de pagina geplaatst worden en kan op allerlei formaten geproduceerd worden, zowel staand als liggend.

Een goed voorbeeld van een Web Hostess vindt je bovenaan deze pagina, of op een van de volgende sites:

Hieronder zie je ook een aantal voorbeelden. Alleen zie je dan niet hoe de hostess is ingebouwd in de site.

De eerste film is Youtube embedded en geeft eerst een korte introductie van de Web Hostess met aansluitend een voorbeeld. (Mocht je geen flash files kunnen bekijken, ga dan naar de pagina waar de films als Youtube films bekeken kunnen worden)

Unable to Load Flash Content

Unable to Load Flash Content

Unable to Load Flash Content

Mogelijkheden

Een Web Host(ess) kan een man of een vrouw zijn. Het kan een ingehuurde presentator/presentatrice zijn, maar het kan ook een persoon van jouw bedrijf zelf zijn. Deze keuze hangt af van je wensen.

Zeker als de Web Hostess op diverse pagina’s terug komt is het natuurlijk wel de bedoeling dat de gastheer of gastvrouw een vast personage wordt. Het moet een herkenbaar character zijn.

De Web Hostess kan op diverse plaatsen op de pagina geplaatst worden en kan op allerlei formaten geproduceerd worden, zowel staand als liggend.

Wat krijg je als wij een Web Hostess voor je produceren:
  • Een virtuele host of hostess die jouw bezoekers ontvangt.
  • Script, regie en productie van de hostess films.
  • Hostess voor maximaal twee pagina's (uitbreiding altijd mogelijk).
  • Opname in de studio.
  • Aanlevering in Flash (een ander gewenst formaat kan uiteraard in overleg geleverd worden).
Stacks Image 66