Het laatste nieuws

DIY winetasting kit voor Croatiangrapes.com

Vandaag is de laatste hand gelegd aan de Croatian Do It Yourself Wine Tasting Kit van Croatiangrapes.com. Met dit proefpakket kun je samen met je vrienden kennismaken met zes bijzondere Kroatische wijnen.

Voordat je gaat proeven bekijk je op je tablet of smartphone een filmpje waarin de virtuele sommelier vertelt over de druif, het wijngebied, het wijnhuis en de wijn. Hieronder is een voorbeeld te zien van een van de films uit dit pakket.


Cashen met Caroline voor KLM

Naast de andere films die bluepig.nl voor KLM produceert, mogen we nu ook een tweemaandelijkse informatiefilm produceren voor het personeel van KLM over het verkoopassortiment aan boord. Deze films moeten een vlog-achtige losse humoristische stijl hebben.

De opdrachtgever hiervoor is KLM Inflight Retail & Media. Hieronder is inmiddels alweer aflevering 3 te zien.

Promotiefim voor Wings of Support

De nieuwe promotiefilm voor Wings of Support is online. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de oude verkeerstoren op Schiphol-Oost is de nieuwe huisstijl gelanceerd en de nieuwe film vertoond.

Wings of Support is een particulier initiatief van de medewerkers van KLM. Getracht wordt kinderen in landen waar deze luchtvaartmaatschappij op vliegt te helpen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. Hiermee wil Wings of Support een duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven van kinderen bewerkstelligen in hun eigen leefomgeving. Het ondersteunen van de hulpprojecten gebeurt in principe op de plaats van KLM bestemmingen met financiële steun van onze donateurs en sponsors.

Omdat bluepig.nl deze organisatie een warm hart toedraagt hebben wij de beelden voor deze film geheel belangeloos geschoten op diverse locaties in de wereld.

Reporter en Route voor KLM

bluepig.nl heeft een doorlopende opdracht gekregen om films te maken voor het personeel van KLM Inflight Services.
Hiervoor is de Reporter en Route opgezet. Onderstaand is een hotelfilm te zien van de Reporter en Route.

Attention Grabber Croatiangrapes.com

Croatiangrapes.com Importeert wijn uit Kroatië en verkoopt dit in een eigen web shop en als groothandel in Nederland en België.

bluepig.nl is er in geslaagd om met bijzondere sfeerbeelden een prachtig imago te creëren voor Croatiangrapes.com.