En laat de bezoeker in een warm bad terecht komen

Stacks Image 62
Een Web Hostess is een gastheer of gastvrouw die de bezoekers op je website ontvangt. Want je bezoek moet ontvangen worden en direct in een warm bad terecht komen. Je blijft thuis toch ook niet op de bank zitten als je bezoek arriveert?

De Web Hostess kan in twee varianten geproduceerd worden. Het kan iemand van het front line personeel van jouw bedrijf zijn. De meerwaarde hiervan is dat de prospect als hij eenmaal met jou in contact komt het gevoel heeft je al te kennen.

Daarnaast kan het ook een ingehuurde Web Hostess zijn die de bezoeker ontvangt en begeleidt door de site. De Web Hostess kan bijvoorbeeld op één of meerdere pagina’s een korte uitleg over wat de bezoeker op de betreffende pagina kan vinden.

Kijk hieronder naar een aantal voorbeelden of klik hier voor meer informatie over de werkwijze, prijzen en eventuele uitbreidingsmogelijkheden.

Voorbeelden:

De Web Hostess kan op diverse plaatsen op de pagina geplaatst worden en kan op allerlei formaten geproduceerd worden, zowel staand als liggend.

Een goed voorbeeld van een Web Hostess vindt je op de pagina Web Hostess van deze website, of op een van de volgende sites:

Indien uw device geen flash ondersteunt, dan kunt je op deze pagina een aantal Youtube embedded voorbeelden bekijken. Alleen zie je dan niet hoe de hostess is ingebouwd in de site.
De eerste film geeft eerst een korte introductie van de Web Hostess met aansluitend een voorbeeld.

Web Hostess Pand en PlattegrondWeb Hostess bluepig.nlWeb Hostess Dubbel-Z
Web Hostess C&W Snijtechniek